Binnenzijde Coaching wijst je graag in de richting van wie je écht bent. Een drijfverenscan of een sessie Stembevrijding en verdiepingstrajecten zijn mogelijk.. We beginnen daar waar jouw interesse en verlangen ligt. Een gratis kennismaking per zoom of telefoon is mogelijk. We onderzoeken jouw hulpvraag en of ik de geschikte persoon ben om je te ondersteunen.
Info over tarieven en werkwijze vind je hier.


Jouw talent wil leven! Ga je talent zien, laat hem het rijpen en breng jouw bijdrage de wereld in.

Ik begeleid je door de lagen die over je talent liggen. 


Zelfkennis en grotere keuzevrijheid door het ontmoeten van je eigen persoonlijkheid 

Met een drijfverenscan krijg je zicht op jouw 95% onbewuste drijfveren en levensthema’s. Je leert je overlevingsmechanisme kennen. Je gaat begrijpen waarom je dingen overkomen en hoe je dit zelf onbewust organiseert. Dat is misschien pijnlijk, maar het geeft ook herkenning (je bent niet de enige) en het belangrijkste, je kunt opnieuw keuzes maken.

Maak contact met je levendigheid.
Alles in jou doet ertoe.

Stembevrijding is een hele directe manier om in contact te komen met wat er binnenin je leeft. Je kunt je namelijk niet verstoppen achter je stem, je geluid, je zucht. Je wordt uitgenodigd om contact te maken met wat er in je leeft en daar klank aan te geven.  Het gaat er niet om dat je een mooie klank maakt of een perfect lied zingt. Het gaat erom dat je precies mag zingen wat er binnen in jou leeft op dat moment.