Verdiepingstraject. Patronen doorbreken heeft tijd nodig 

Ken je je drijfveren en wil je écht patronen doorbreken? Dat kost tijd en beoefening. 5% van je bewuste brein gaat in tegen 95% van je onbewuste brein en je lichaam dat geconditioneerd is. Door langdurige herhaling (min. 40 keer) kun je nieuwe patronen integreren. Sporten doe je ook niet eenmalig.

In een verdiepingstraject  onderzoeken we beperkende patronen en werken aan nieuwe paden. Dat kan bv. met Voice Dialogue, stembevrijding, focussen of inzicht krijgen in je zenuwstelsel, Het zijn allemaal methodes die je contact laten maken met je binnenwereld. Samen kijken we wat bij jou past.

In een Voice Dialogue sessie leer je om vanuit een overkoepelende positie, zonder oordeel te kijken naar je ikken. Je geeft letterlijk een fysieke plaats aan een ik en je ontdekt welke zijn kwaliteiten zijn, wanneer deze ontstaan is in je leven, waarom hij gekomen is en op welke manier hij je kwetsbaarheid beschermt.

Focussen is aandacht geven aan iets van binnen dat nog vaag is en waarvan je toch kunt voelen dat het hoort bij iets in je leven. ... Het is een proces van luisteren naar wat je lijf je aanreikt en met aandacht en respect stilstaan bij wat er daar vanbinnen ís, zonder oordeel, en zonder meteen een oplossing te willen. 

In een sessie Stembevrijding word je uitgenodigd om contact te maken met wat er in je leeft en daar klank aan te geven.  Het gaat er niet om dat je een mooie klank maakt of het perfecte lied zingt. Het gaat erom dat je precies mag zingen wat er binnen in jou leeft op dat moment. 


Middels de polyvagaaltheorie kun je zicht krijgen op de werking van jouw zenuwstelsel en de verschillende staten waarin jouw zenuwstelsel zich kan bevinden. Wat veilig voelt en waar onveiligheid en stress begint. Je leert je triggers en hulpbronnen kennen.


Meer informatie over mogelijkheden en tarieven vind je hier