Binnenzijde Coaching begeleidt teams door een teamscan drijfveren en/of groepssessies stembevrijding.

Zowel het werken met de drijfveren als de stem biedt teams de mogelijkheid elkaar (opnieuw) op een ander niveau te leren kennen.

 

Inzicht in elkaars drijfveren geeft een taal om constructief samen te werken
Door een teamscan drijfveren krijg het team in korte tijd zicht op het zelfbeeld, het talent en het ontwikkelpad van ieder teamlid.  Daarnaast staat de teamdynamiek onderling centraal. 

Collega's krijgen een taal om hun eigen en elkaars gedrag beter te gaan begrijpen. Op die manier leert het team zien hoe ze elkaar als collega's binnen een team kunnen versterken, stimuleren of inspireren. 

 

Door samen te zingen en geluid te maken verbind je op een ander level.
Tijdens een groepssessie stembevrijding wordt ieder teamlid uitgenodigd contact met zijn lichaam te maken en om zijn natuurlijke spreekstem te laten horen. Heel spannend natuurlijk als je elkaar alleen van de werkvloer kent. Maar ook een enorme uitnodiging om te zien wat er werkelijk in iedereen leeft.

Dat er alle ruimte en tijd is om eens te zuchten, diep te zuchten, en nog eens, en nog eens. Dat kan heel bevrijdend zijn.  Als tegelijkertijd iedereen ook zijn grens mag voelen en aangeven. En dat mag!