Workshop Stembevrijding Jouw geluid, jouw pad
Datum Woensdag 6 oktober van 13.00-16.30u (inloop vanaf 13.30)
Waar Tafelbergweg 8, Amsterdam Zuid-Oost
Voor wie Jongeren (twintigers/dertigers)
Kosten Geen. In samenwerking met Young Originals
Aantal deelnemers Max. 8
Begeleiding Femke van de Giessen en Joyce Krukkert (muzikale assistent). Beide Stembevrijders

Workshop Stembevrijding  

 

Raar eigenlijk, wij zien alleen onze buitenkant, maar bijna alles gebeurt van binnen. Zo'n 'waar' plaatje en zo'n mooie uitnodigende zin. 

Onze persoonlijkheid helpt ons overleven door niet alles naar buiten te brengen, maar daarmee dempt het ook leven. Er is zoveel in ons dat wacht en verlangt om gehoord te worden, maar vaak ervaren we onvoldoende veiligheid, Hoe zou het zijn als je (opnieuw) contact kan maken met de levendigheid en de ruimte die in je zit? 


Stembevrijding
 is uit 't hoofd en in het lijf. Het is een hele directe manier om in contact te komen met wat er binnenin je leeft. Je kunt je namelijk niet verstoppen achter je stem, je geluid, je zucht. Je wordt uitgenodigd om contact te maken met wat er in je leeft en daar klank aan te geven. 

Het maakt niet uit of je vindt dat je kunt zingen of niet. Het gaat er namelijk niet om dat je ‘goed’ zingt, het gaat erom dat je jouw ‘waarheid’ van dat moment durft te zingen. Daar word je toe uitgenodigd. Of die nou blij, vol schaamte, vol van verdriet óf vrij is. Precies op jouw manier, en precies waar jij nu bent.
Het fijne van een groepsworkshop is de mogelijke herkenning én de support die je kunt ervaren.


Tijdens deze middag word je door mij - en pianist/gitarist Joyce- liefdevol begeleid en zorgen we voor een bedding waarin het proces zich af kan spelen. Aan bod komen:

* deelrondes

* geleide lichaams & bewegingsmeditaties

* uitnodigingen om te zuchten en zingen


En je hoeft nergens ervaring mee te hebben om mee te doen :-)


Wil je meer lezen over de inhoud van de workshop en ervaringen van deelnemers? Dat kan hier